Mijn favorieten

Woning huren


Wilt u in aanmerking komen voor een huurwoning? Dan kunt u HIER het woningaanvraagformulier downloaden en aan ons opsturen.


Zoekt u op korte termijn een huurwoning? Schakel ons dan in om voor u een geschikte woning te vinden.

Wilt u een woning aanhuren? 

Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), dat geeft ons de mogelijkheid om elke dag te zien wat alle makelaars in ons gebied te huur aanbieden via ons gezamenlijke computersysteem. Op deze manier is het dus niet nodig om elke makelaar in de omgeving te  bellen wat hun aanbod is.

Het enige wat u hoeft te doen is; ons te bellen en te vertellen wat voor soort woning u zoekt.
Wij zorgen voor de rest.
 
Een kort overzicht van het doorlopende traject om uw geschikte huurwoning te vinden:

- U vertelt aan ons wat voor woning u zoekt, en per wanneer u graag wilt huren.
- Wij zullen op zoek gaan naar geschikte woningen die worden aangeboden door de makelaars in uw zoekgebied.
- Als u een woning wilt bezichtigen, zullen wij de afspraak voor u maken en samen met u de woning bezoeken om een advies te geven.
- Als u een woning leuk vindt, zullen wij namens u onderhandelen en ervoor zorgen dat er een correcte huurovereenkomst naar uw wensen wordt opgesteld.
- Tot slot zullen wij, voordat onze bemiddeling eindigt, op de dag dat de huurovereenkomst wordt gestart een inspectierapport van de woning of appartement opmaken om te zien of alles in overeenstemming is met de overeenkomst, en zal u de sleutels van uw nieuwe woning overhandigd krijgen.
 
Als wij erin slagen om voor u een nieuwe woning te vinden, zal onze courtage de hoogte hebben van het bedrag van één maand huur van de woning exclusief de BTW.
 
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
 

Uw gegevens
Zoek in plaatsen:
  1. Kies een provincie

Financieel
Woning kenmerken:
Type woning
Soort appartement